Operationeel Manager bij DeFabrique

  • Utrecht
  • Fulltime
  • solliciteren voor: 28-02-2022

Hoe introduceer je een locatie die meer dan 500 events per jaar organiseert en door bijna elke eventprofessional zeer hooggewaardeerd wordt? Niet! Die heeft geen introductie nodig. Ken je DeFabrique nog niet, dan weet je één ding zeker; vanaf nu heb je hem op je netvlies. Niet voor niets, want deze imposante industriële locatie maakt absoluut indruk met de enorme hoeveelheid ruimtes en mogelijkheden.

Wij zoeken per direct een ervaren Operationeel Manager die de verantwoordelijkheid wil dragen voor de dagelijkse gang van zaken rondom de uitvoer van onze evenementen. Samen met jouw team en collega’s onder de hoede van de Commercieel Manager, zorgen jullie ervoor dat onze opdrachtgevers nooit meer gebruik van een andere locatie willen maken dan DeFabrique.

Copraloods - Congres - Borrel - Bedrijfsfeest - Inrichting - Fontein DeFabrique

Wat ga je doen?

Als Operationeel Manager bij DeFabrique:

• Weet jij alle uitvoerende teams te faciliteren en ondersteunen om hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

• Werk je samen met de afdelingen event producing, facilitair, schoonmaak, food, sales en marketing om prachtige evenementen neer te zetten.

• Ben je in staat om zowel als voorman op de vloer te staan en tegelijkertijd strategische plannen te maken op kantoor.

• Heb je ervaring met, en zie jij de uitdaging in het faciliteren en waarmaken van 350 evenementen per jaar. Groot en klein.

• Werk je nauw samen met het Management Team en de oprichters van DeFabrique.

• Heb jij door jouw ruime ervaring met grote bezoekersaantallen oog voor detail en afwerking.

Loods 1 2 3 - Congres - Prijzengala - Accenture - Accenture Innovation Awards - Tribune - Pitch Arena - Pitches DeFabrique

Wat bieden wij?

DeFabrique biedt jou

• Een baan met veel verantwoordelijkheid bij een van de meest innoverende evenementenlocaties van Nederland.

• Een functie waarin je iedere dag het verschil kan maken voor je collega’s, onze opdrachtgevers en waar je de ruimte krijgt om mee te denken en werken aan de groei van het familiebedrijf.

• De meest uiteenlopende opdrachtgevers en evenementen: elke dag is anders.

• Een marktconform salaris op basis van jouw leeftijd en werkervaring.

• Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.

Copraloods - Bedrijfsfeest - Jubileum - Xander de Buisonjé - Trijntje Oosterhuis - Entertainment - Optreden - CED - Vuurwerk - Fotograaf_ Nico Alsemgeest DeFabrique

Wie ben jij?

Jij bent een expert op het gebied van evenementen organiseren en wat gastvrijheid is hoeven we jou niet uit te leggen. Jij ziet daarnaast altijd het grotere plaatje, hebt oog voor detail en gaat elke dag voor het beste resultaat.

Jouw uitdaging ligt in het optimaliseren van onze werkprocessen en de service die wij bieden, doordat je vindt dat het altijd beter kan. Een optimale samenwerking tussen collega’s en opdrachtgevers is jouw doel en het begeleiden & coachen van medewerkers is je tweede natuur. Je gaat uit van de kracht van onze medewerkers en stimuleert & faciliteert hen bij het verbeteren van werkprestaties en persoonlijke ontwikkeling.

Binnen deze functie als Operationeel Manager ben je een volwaardig sparringpartner voor de interne organisatie én onze klanten om te kunnen adviseren over F&B, crowdcontrol, creative concepting en het operationeel vertalen van diverse vragen toegepast op onze locaties.

Jij geeft leiding aan een gedreven operationeel team (+/- 15 FTE en een poule van flexkrachten en stagiaires) met eventmanagers, keuken en service medewerkers die iedere dag klaar staan voor onze opdrachtgevers. Jij krijgt er energie van om achter de schermen onze tactische en operationele doelen van A-Z te organiseren en vertalen in ons dagelijks beleid. Je bent dan ook actief lid van het MT van DeFabrique, waar sales, marketing, people operations en uitvoer samenkomen.

Vanzelfsprekend weet jij alles van arbo-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en neem jij snel & zelfstandig beslissingen in belang van mens, veiligheid en de organisatie. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat je binnen een half uur op locatie kunt zijn en over eigen vervoer beschikt. Als je tot dit punt in de vacature bent gekomen en nagenoeg alle vakjes in je hoofd hebt kunnen afvinken, gaan we ervan uit dat je minimaal 7 jaar relevante ervaring hebt in de hotel- en/of evenementenbranche.

Vind jij deze functieomschrijving aansluiten op jouw ervaring en denk je dat je DeFabrique verder vooruit kunt helpen? Reageer direct via de button of neem contact op met onze Recruiter Mandy via 030-2404075.

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
  • Dienstverband Fulltime
  • Uur per week 40
  • Plaatsingsdatum 13-12-2021
  • Solliciteren voor 28-02-2022

Je hebt nog 39 dagen!

Solliciteer nu
Werkgever
Logo DeFabrique

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
defabrique.nl

Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Mandy de Bruin
030 240 40 75
mandy@defabrique.nl