Marketing Specialist bij Gooiland

 • Hilversum
 • Fulltime
 • solliciteren voor: 31-10-2023

Van congres tot beurs, van bedrijfsfeest tot productpresentatie. Alles is mogelijk bij Gooiland!

De moderne faciliteiten van de locatie maken samen met de sfeer van het monumentale pand een bijzondere evenementenlocatie van Gooiland. Deze contrasten geven elk event een extra unieke gelaagdheid. We organiseren eigentijdse evenementen die men verrast én bijblijft!

Krijg jij energie van het bouwen aan een merk, het maken van strategische marketingplannen en van het bedenken én uitwerken van creatieve campagnes? Adem jij het merk waarvoor je werkt? En wil je meewerken aan mooie evenementen op een unieke locatie midden in het land. Dan is deze vacature voor Marketing Specialist bij Gooiland iets voor jou!

Gooiland awardshow op podium - Photo's by: Jeancarlo Nunes dos Anjos

Wat ga je doen?

Je beheert onze sociale mediakanalen, je bent verantwoordelijk voor alle on- en offline content, je bedenkt campagnes en analyseert de resultaten. Deze data vertaal je door naar een helder strategisch marketingplan met duidelijke KPI’s. In het marketingdashboard beheer je de budgetten, statistieken en voortgang van onze doelstellingen. SEO, SEA en social advertising zijn uiteraard geen vreemde termen voor je, dit beheers je goed.

Daarnaast denk je iedere dag actief mee hoe je alle verhalen en evenementen die het monumentale pand Gooiland rijk is, op een unieke, creatieve en innovatieve wijze naar buiten kunt te brengen. Dit doe je met een klein en gezellig marketingteam én in samenwerking met sales.

Kort gezegd, jij bent verantwoordelijk voor hoe men het merk Gooiland zowel on- als offline beleeft.

"Bij Gooiland werkt een enthousiast en jong team. We zijn allemaal enorm gemotiveerd en willen onze gasten een onvergetelijke ervaring meegeven. Ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen vakgebied.”

Patrick van Rossum, Commercieel Directeur
Theater Gooiland Hilversum

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring
 • Je haalt altijd het onderste uit de kan
 • Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit
 • Je bent flexibel en positief ingesteld en je kunt snel schakelen
 • Je bent creatief, maar je kunt ook inhoudelijke content schrijven
 • Je bent op korte termijn beschikbaar
Cineac Gooiland

Wat bieden wij?

Een super uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je komt te werken in een monumentaal pand midden in het centrum van Hilversum. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast. Zij halen het beste in zichzelf maar ook in jou naar boven. We werken nauw samen, hebben lol en vieren de successen.

We werken graag met elkaar op kantoor, maar af en toe vanuit huis werken kan natuurlijk ook. In ons pand bevindt zich een gym en uiteraard een bar, dus sporten of samen borrelen doen we graag. Elke dag bij ons is een feestje.

Benieuwd hoe een werkdag bij Gooiland er in de praktijk uitziet? Je leest er alles over in onze inspirerende eventcases of bekijk ons Instagram account.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Patrick van Rossum via 035 – 744 01 15. Of solliciteer direct. Stuur nu je CV en motivatie naar personeelszaken@gooiland.nl.

Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
 • Dienstverband Fulltime
 • Uur per week 40
 • Plaatsingsdatum 07-07-2023
 • Solliciteren voor 31-10-2023

Je hebt nog 32 dagen!

Solliciteer nu
Werkgever
Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Patrick van Rossum
035 – 700 97 97
personeelszaken@gooiland.nl