Event Producer bij DeFabrique

 • Utrecht
 • Fulltime, Parttime
 • solliciteren voor: 31-03-2024

Jij weet precies hoe je jouw opdrachtgever kan ontzorgen bij de organisatie van zijn of haar evenement. Op basis van jouw planning neem je de opdrachtgever stap voor stap mee bij de vormgeving. Van grote lijnen naar een gedetailleerd plan waarin van minuut tot minuut ieder detail van het evenement is vastgelegd. Jij overtreft alle verwachtingen en zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van onze opdrachtgevers zodat zij zelf op de dag van uitvoer ook kunnen genieten van hun evenement.

Copraloods - Bedrijfsfeest - Jubileum - Xander de Buisonjé - Trijntje Oosterhuis - Entertainment - Optreden - CED - Vuurwerk - Fotograaf_ Nico Alsemgeest DeFabrique

Als Event Producer bij DeFabrique… 

 • Ben jij de persoon die continu, zowel mondeling als schriftelijk, in contact staat met onze opdrachtgevers bij de organisatie van hun evenementen. 
 • Coördineer jij het hele proces rondom de organisatie van een evenement. Dit zijn zeer uiteenlopende evenementen in omvang en inhoud. Denk hierbij aan congressen, beurzen, maar ook dance- en bedrijfsfeesten met 200 tot 3.500 gasten. 
 • Maak jij afspraken met onze leveranciers en zorg je dat alles intern goed afgestemd wordt. Op de dag zelf ontvang je samen met de Eventmanager de opdrachtgever om nog even de laatste details te bespreken, waarna jij met een gerust hart terug gaat naar kantoor om je andere evenementen verder voor te bereiden. Uiteraard loop je tijdens het evenement nog een keer langs om te kijken of alles naar wens is en zelf ook te genieten van het resultaat.

DeFabrique biedt jou:

 • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week waarbij je iedere dag het verschil kan maken voor onze opdrachtgevers en de ruimte krijgt om mee te denken en – werken aan de groei van het familiebedrijf 
 • Een gedreven klant- en prestatiegericht team vol humor, ook wanneer er keihard gewerkt moet worden. 
 • Een werkplek op een locatie met een bijzondere historie en de grootste bedrijven als opdrachtgever. 
 • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw ervaring. 
 • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar.
Copraloods - Congres - Borrel - Bedrijfsfeest - Inrichting - Fontein DeFabrique

Wie ben jij? 

Aangezien DeFabrique op een persoonlijkheidstest heel hoog zou scoren op klantgerichtheid/hospitality, vinden wij het absoluut belangrijk dat jij de opdrachtgever ontzorgt en door de behoefte achter de vraag te inventariseren tevreden kan stellen. Het maakt hierbij voor jou niet uit of je nu om tafel zit met een assistent of directeur. Op ieder niveau kan jij gesprekken voeren. Jij hebt 1 tot 2 jaar ervaring met het organiseren van uiteenlopende klein- en grootschalige evenementen. Door jouw ervaring ben je gestructureerd en stressbestendig. Het lukt jou om onder hoge druk klantgericht en flexibel te blijven zonder je doel uit het oog te verliezen. 

Tot slot vinden we het belangrijk dat je op maximaal 30 minuten reizen van onze locatie woont omdat wij vinden dat dit bijdraagt aan een goede werk-privé balans. Want zeg nou zelf, hoe lekker is het om de mogelijkheid te hebben om lekker naar je werk te kunnen fietsen?

Interesse of nog vragen? 

Krijg jij vlinders in je buik en ben jij de Event Producer die we zoeken? Solliciteer direct of bel met onze Recruiter Mandy op 030-2404075.

Meer informatie over DeFabrique

DeFabrique Evenementenlocatie is oorspronkelijk een mengvoederfabriek, gerestaureerd om evenementen in te geven. Het plan dat in 2001 uitgevoerd werd door Jan en zijn vrouw Krijnie werd, zacht uitgedrukt, een groot succes. Met inmiddels 170 collega’s wordt de locatie ingezet voor ca. 350 evenementen (beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en publieksevenementen) per jaar, met 50 tot 3.500 personen in 30 ruimtes.

Copraloods - Congres - Tibor - subsessie - techniek - plenair - spreker - entertainment - coronaproof - livestreamstudio - Hybride - defabrique- evenement - Tom Doms

Beeld: DeFabrique

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Uur per week 32
 • Plaatsingsdatum 07-03-2024
 • Solliciteren voor 31-03-2024

Solliciteer nu
Werkgever
Logo DeFabrique

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
defabrique.nl/

Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Recruiter Mandy
030-2404075