Corporate Event Manager bij Van Lanschot Kempen

 • Amsterdam
 • Fulltime
 • solliciteren voor: 31-03-2023

Van een beleggingsvisie voor 12 tandartsen op één van onze kantoren, tot aan een bijeenkomst voor 100 CEO’s van beursgenoteerde bedrijven in een externe locatie, zoals afgelopen jaar in Fabrique des Lumières. Maak jij van elk event een unieke persoonlijke belevenis? Van Lanschot Kempen zoekt een corporate eventmanager voor hun bijzondere klant segmenten Professional Solutions en Specialties.

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

Als Event Manager kom je te werken in een centraal Events & Sponsorship team wat werkt voor heel Van Lanschot Kempen. Het team bestaat op dit moment uit acht professionals, ieder met een eigen aandachtsgebied, waar jij de nieuwste aanwinst zal zijn. Je werkt dus zelfstandig aan jouw projecten, maar werkt ook regelmatig samen met je teamleden op het gebied van planning, kennis delen en strategische doelstellingen.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega’s zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Van Lanschot Kempen_A'dam Zuid as in aanbouw

Wat ga je doen?

Jij bent de spil in de events voor de bijzondere klantgroepen van de bank, namelijk de afdelingen Professional Solutions (Private Office, Verenigingen & Stichtingen en Family Solutions) en Specialties (Business Professionals, Executives, Medici en Ondernemers). Deze klantgroepen vereisen zeer speciale aandacht en bijpassende events. Van een lunch voor 12 tandartsen op een van onze kantoren, tot aan een bijeenkomst voor 100 CEO’s van beursgenoteerde bedrijven in een externe locatie, jij zorgt er persoonlijk voor dat alles perfect verloopt. Daar zet je graag jouw talenten voor in als Event Manager bij Van Lanschot Kempen. Zo werk je als Event Manager aan je eigen toekomst, die van Van Lanschot Kempen én onze klanten en plan, organiseer en host je zelfstandig events door heel Nederland, met een focus op randstad.

Verder ben je bezig met het

 • inzetten van jouw creativiteit om unieke events te creëren voor onze bijzondere klantgroepen;
 • opstellen en bewaken van de event kalender;
 • in samenspraak met het marketing team onderzoek doen naar interessante mogelijkheden, thema`s en locaties;
 • periodiek overleg met de belangrijkste stakeholders ten behoeve van verdere continue communicatie en afstemming.

Wie ben jij?

Hospitality zit in jouw DNA, je werkt gestructureerd en planmatig. Je hebt een passie voor evenementen en kan deze zelfstandig voorbereiden en uitvoeren. Zo kunnen we jou als Event Manager het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En het komt goed uit als je ook een gevoel voor stijl, uitstraling en oog voor details hebt.

Daarnaast heb je

 • minimaal HBO denk en werkniveau (op het gebied van hotel management, evenementen- of facility management)
 • minimaal 2 jaar ervaring in event management in een corporate omgeving;
 • een beschikbaarheid van minimaal 36 uur
Van Lanschot Kempen_Concertbuilding
Van Lanschot Kempen_AdamMuseumPlein

Wat bieden wij?

Turning talent into value! Dat is wat we doen. Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van.

 • een brutomaandsalaris tussen € 3.400,- en € 4.300, passend bij jouw kennis en ervaring;
 • een flexbudget om voor een deel je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen. Kies zelf waar je dit budget aan uitgeeft, van vakantietoeslag tot een dertiende maand, extra verlofdagen en nog veel meer.
 • de ruimte om een langere periode verlof op te nemen. Bijvoorbeeld voor een sabbatical.
 • de mogelijkheid tot financiering van kinderopvang als je een fulltime werkende moeder bent.
 • flexibele werktijden; je komt voor teammeetings of brainstormsessies naar kantoor en verder werk je in overleg thuis.

En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen. Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan vóór 1 april 2023. Heb je nog vragen? Laat het Sander Kloots, Sponsor & Event Lead, weten via 06 831 750 07 of s.kloots@vanlanschotkempen.com.

Beeld: Van Lanschot Kempen

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
 • Dienstverband Fulltime
 • Uur per week 36
 • Plaatsingsdatum 08-03-2023
 • Solliciteren voor 31-03-2023

Je hebt nog 11 dagen!

Solliciteer nu
Werkgever
Logo Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen
Beethovenstraat 300
1077 WZ Amsterdam
www.vanlanschotkempen.com/nl-nl

Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Sander Kloots
06 831 750 07
s.kloots@vanlanschotkempen.com