Venues

DUS ontwikkelt met Utrechts stadsstrand DEMKA kade door in ‘work hard, play hard’

Wat een inspirerende plek aan het water!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Work hard, play hard. Dat is het credo bij DUS, het creatieve broertje van DeFabrique, wat op enkele minuten afstand van elkaar is gelegen. Op deze plek worden meetings weer leuk! Helemaal nu het in coronatijd-ontwikkelde concept DEMKA kade deze zomermaanden terug is.

Dit Utrechtse stadsstrand met binnen en buiten terras aan het Amsterdam-Rijnkanaal biedt niet enkel voor consumenten, maar ook voor zakelijke gasten alle ruimte om met de voeten in het zand maximaal (na) te genieten. En als we Jerrie Verleg, hospitality manager van DUS, moeten geloven is dit slechts de eerste stap om het ‘play hard’-principe nog veel meer te omarmen!

Speelkwartier - Werf - Kraan - Confetti - Chainreaction - Activiteit - Entertainment
Speelkwartier - Werf - DEMKA kade - Spel - Play - Activiteit - Jeu de Boules - Jeu de Boulesbaan - Team - Duo - High five
Speelkwartier - Werf - DEMKA kade - Spel - Play - Activiteit - Jeu de Boules - Jeu de Boulesbaan - Team - Duo - High five
Speelkwartier - Werf - DEMKA kade - Stadsstrand - Play - Spel - Spelen - Beachvolleybal - Beachvolleybalveld - Teams - Kraan (2)
Speelkwartier - werf - DEMKA kade - Demka-spoorbrug - braai - ping pong - kraan - picknickbank
Speelkwartier - Werf - DEMKA kade - Stadsstrand - Terras buiten - Buitenterras - Drinks - Food - Proosten - Vrijmibo - DEMKA brug

Zakelijke speelplaats breidt uit met zandbak

DUS is een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, en jouw brainstorm uitwerkt op een te beschrijven duurzaam tafelblad.

Deze locatie bestaat uit twee delen (Spaces en Speelkwartier) die bewust van elkaar zijn gescheiden, zodat je op een dag meermaals wissel tussen Work Hard en Play Hard. Oftewel, spelen tussen de bedrijven door. Letterlijk en figuurlijk, want het Speelkwartier is dé plek waar je op culinaire en creatieve wijze wordt verrast en kennismaakt met (eventuele) andere aanwezige gasten of organisaties. Dat is nog eens verbinden! En het mooie… nu dus inclusief zandbak!

DEMKA kade is meer dan een stadsstrand

Nou ja, ‘zandbak’ zeggen we natuurlijk vanwege de link met de speelplaats. Want heel eerlijk; het is veel meer dan dat! “DEMKA kade is de plek waar particulieren in het weekend maximaal kunnen genieten van de zomerse dagen. Doordeweeks is het de plek voor een ideale afsluiting van jouw meeting.” Neem plaats op het speelse hergebruikte meubilair wat plaats biedt aan 150 gasten, speel een potje beachvolleybal, basketbal of jeu de boule of laat je smaakpapillen prikkelen door gerechten vanaf de Braai of heerlijke wereldgerechten met lokale flair.

Speelkwartier - werf - DEMKA kade - picknicktafel - pingpong - zakelijk
Speelkwartier - werf - DEMKA kade - braai - flamingo - champagne

DUS blijft doorontwikkelen; good for you!

Het is de combinatie van inspirerend meeten, culinaire verrijken en speels uitdagen die DUS de plek maakt waar je graag terugkomt. “Wij kijken anders tegen meetings aan dan de gemiddelde standaardlocatie. Bij ons gaan fun, inhoud en verbinding hand in hand volgens het principe ‘work hard, play hard’. Bij steeds meer meetings is het speelse verbindende element een steeds belangrijker onderdeel van het programma. Met DEMKA kade voorzien we daar voor de zomermaanden in. Maar dat is slechts de eerste stap. We kijken nu naar mogelijkheden om ‘play hard’ nog verder door te voeren. Zo blijven we inspelen op de behoeftes van opdrachtgevers en gasten.”

Dus… heb jij een meeting, plan dan gerust een paar uur in om te borrelen (ehhh, netwerken) want jouw collega’s of relaties zijn hier niet weg te slaan. Zo bewees een grote corporate afgelopen vrijdag nog die uiteindelijk tot 00.00 uur bleef hangen en waar het zelfs nog een echt feest werd. Zoiets gebeurt alleen als je als locatie perfect aanvoelt wat jouw gasten nodig hebben!

DUS stimuleert het vrije denken, zet aan tot verbinden en weet op tal van manieren te verrassen. Damn skippy dus dat jullie ons deze zomer terugzien bij DEMKA kade!

Speelkwartier - Loods A - Romneyloods - Catering - Zitjes
DUS - Meeting space 1 - Zaal 1 - Linda op locatie - Locatietour - Inrichting(1)
DUS - Linda op locatie - locatietour - Catering - Lego - Eten - Gebakjes
Meeting space - Space 12 - Zaal 12 - Bloemenzaal - Meeting kit - Vergadertafel

Beeld: DUS