Savvy Congress: slimme tools voor jouw event

Van optimaal kennis delen tot waardevolle feedback uit je bezoekers halen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Savvy - paneel - iPad

Een event met impact is de droom van iedereen die een event organiseert. En daar komt Savvy Congress om de hoek kijken. Dit is een niet-te-missen speler als het gaat om de inzet van slimme interactieve technologie tijdens jouw event. What’s in it for you? Meer interactie tussen spreker(s) en publiek -en het publiek onderling – en de werkelijke impact (Return On Investment / Engagement) van jouw congres of event bepalen.

Savvy Congress - iPads in oplader
Savvy Congress - ipads

Data waar je écht wat aan hebt

Met behulp van kunstmatige intelligentie data verrijken of gamification inzetten zodat een publiek van 300 man elkaar beter leert kennen: het is Savvy Congress daily business. Met één druk op de knop zorgen ze dat verzamelde bezoekersinfo waardevolle verrijkte info wordt, zodat je écht wat aan de respons hebt. Want wat zegt het nou dat 70% van je publiek de dag inspirerend vond en de rest niet? Wie zijn die 30%, vallen ze in mijn doelgroep? Thanks to Savvy Congress krijg je er antwoord op en kun je data duiden like a pro. En wat dacht je van data koppelen aan weersomstandigheden of meten welke expressie mensen hebben en dat matchen met de feedback? Ook dat is helemaal hun cup of tea.

Savvy Congress - mensen met iPads
Savvy congress - man met iPad

Perfect maatwerk

Daadwerkelijk zichtbaar maken aan je sponsor wat de impact van je event is? Dat doen er nog niet veel. Maar dat kan niet lang meer duren. Sponsors willen aantoonbare impact. En het mooie is: die impact meten kan heel leuk en interactief zijn. Van stellingen tot een word cloud. Kies je voor Savvy Congress, dan kun je rekenen op maatwerk en software die werkt, met geen functie teveel en geen functie te weinig. Natuurlijk zijn de profs op de dag zelf aanwezig om je technische ondersteuning te geven. Het plezier van Savvy Congress? Dat zit ‘m in klanten die zeggen hoe fantastisch de tools voor hen hebben gewerkt. Al nemen de Savvy’ers daar geen genoegen mee, want een volgende keer zullen ze op zo’n manier aan de knoppen draaien dat de uitkomst voor hun klanten nog waardevoller wordt. We like!

Beeld: Savvy Congress

Kenmerken
  • Interactie
  • Evenement- en congrestooling
  • Kennisdeling
  • Return On Engagement / Investment
Eigenschappen
  • SpecialismeEvent Apps, Interactie & presentatie