24Hours: 24 uur optimale eventinteractie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
24hours - whatsapp - communicatie

Een evenement duurt gemiddeld 3 uur. Een korte tijd om je doelen te behalen. Of je nu een band wil opbouwen, een boodschap wil overbrengen of een goede indruk wil achterlaten. Of misschien wel allemaal! Daarom is er 24Hours. Via WhatsApp heb je 24 uur om hen te bereiken. 

Zo verleng je optimaal het contactmoment. Ideaal, toch?

Eventbeleving verlengen

24Hours is een initiatief van de founders van BuzzMaster. Waar BuzzMaster zich richt op optimale interactie tijdens het evenement, is 24Hours, de naam zegt het natuurlijk al, gericht op de 24 uur rondom een evenement. Tijdens, maar vooral ook vooraf en na het evenement. Via een eigen WhatsApp-platform optimaliseer je zo optimale betrokkenheid met je bezoeker en verleng je de beleving.

interactie - engagement - data - technology - 24hours

Ben je erbij?

Dat begint bijvoorbeeld de avond van tevoren, via een berichtje op WhatsApp. “Ben je er morgen bij?” Het geeft jou als eventorganisator gelijk al meer inzicht, want die no-show is altijd groter of anders dan je vooraf dacht. Na het event, als iedereen huiswaarts keert, gaan je bezoekers over tot de orde van de dag. Terwijl je met 24Hours net zo makkelijk nog even een te gekke foto, interview met de headliner, interessante insight of podcast deelt. 

Eindeloze contentmogelijkheden

De ochtend van tevoren kun je bijzondere catering laten zien, een sneak preview van de locatie geven of praktische info delen, bijvoorbeeld over die file op de A27 bij Hilversum. Ook handig: een vraag aan je favo spreker alvast doorgeven. Ze denken met je mee als het gaat om contentcreatie en is dus meer dan alleen een WhatsApp-platform. Win-win.

Meer waarde uit je event

Er gaat vaak veel tijd en geld zitten in het organiseren van je evenement. Daarom is het zo enorm logisch om met behulp van techniek die beleving te verlengen. Zodat jij meer waarde uit je event haalt. 24Hours is onlangs gelaunched. Wat ons betreft kan dit concept niet anders dan een groot succes worden.

Benieuwd naar alle ins en outs? Download de complete presentatie hier!

7 - interactie - engagement - data - technology - 24 hours
- interactie - engagement - data - technology - 24 hours Energiedebat7
Adres
KENMERKEN
  • Persoonlijke communicatie
  • Betrokkenheid
  • Conversational
  • 24 uur rondom een event
EIGENSCHAPPEN

Interactie & presentatie
Communicatie

meer informatie
DIRECT CONTACT MET 24hours