Festival op het bedrijf: Tover je bedrijfsevenement om tot een onvergetelijk festival met Festival op het bedrijf

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration - company guide - festival op het bedrijf - 1Advance Events Festival @ Vopak-1371

Festivals in het bedrijfsleven zijn hot, hotter, hotst.  De traditionele kerstborrel maakt plaats voor een winter wonderland festival. Het indian summer festival vervangt het zomerfeest en ook een familiedag of speciaal jubileum kun je vieren in festivalvorm. En het mooie: daar hoef je helemaal geen speciale festivallocatie voor vast te leggen! Festival op het bedrijf organiseert letterlijk óp jouw bedrijf een bedrijfsevenement in festivalsfeer. Dus als je dacht dat jullie kantoortuin, bedrijfskantine of parkeerdeck alleen voor werkdoeleinden geschikt is? Ha, wait and see!

Zo’n festival kun je heel eenvoudig zelf samenstellen via de website van Festival op het bedrijf. Er zijn een x-aantal basisarrangementen waaruit je kunt kiezen. Door middel van diverse ‘festivalbouwstenen’ kun je vervolgens jouw festival op maat samenstellen. 100% online. Arie Brouwer, directeur: “We wilden iets creëren wat aan de ene kant hip, trendy en superactueel is, maar ook iets waarbij online, snelheid en (prijs)transparantie een grote rol speelt. En waarbij je zelf aan het roer zit. Dat is samengekomen in Festival op het bedrijf. Het is echt een antwoord op de vraag in de markt.”

event inspiration - company guide - festival op het bedrijf - 1Advance Events Festival @ Vopak-137

Een evenementenbureau, technisch bedrijf, cateraar en decorateur in één

De oorsprong van Festival op het bedrijf ligt in Advance Events. Dit evenementenbureau levert ijzersterke maatwerkconcepten voor allerlei soorten events. Die kennis en ervaring is goud waard, want hierdoor wordt jouw bedrijfsfestival van A tot Z geregeld. En, voorbeeldje, Festival op het bedrijf zal ook niet schuwen om jou precies op de hoogte te brengen hoe het zit met vergunningen. Tel daarbij de mix van decoratie, techniek en catering op, en het plaatje is compleet: En daarmee jouw festival.

event inspiration - company guide - festival op het bedrijf - 103. foodtrucks winterfestival Festival op het Bedrijf
event inspiration - company guide - festival op het bedrijf - 1

Van vliegtuigtrolleys tot Toscaanse Kerstprops

Als een van de weinigen heeft Festival op het bedrijf veel festivalmaterialen in eigen beheer. Daar wordt zelfs continue in geïnvesteerd. Of het nu om de nieuwste decoratie-items voor een Toscaans kerstfestival of Around the world foodfestival gaat, waarbij vliegtuigtrolleys door het publiek rondgaan met een poke bowl express of say cheese platter. Concept, creatie en originaliteit krijgen de volste aandacht.

Een festival in een enorme koelcel

“Wij organiseren bedrijfsevenementen in festivalsfeer door heel Nederland. Omdat we heel veel materialen in eigen beheer hebben, zijn we een soort reizend circus. En we zijn er voor iedereen, echt alles kan. Zo hebben we laatst de opening van een nieuw distributiecentrum voor The Greenery verzorgd, midden in een enorme koelcel van 4000 m2. Het was een feest tussen de kassen vol snoepgroenten en grote bakken met allerlei soorten sla. Ook hebben we voor Lidl een private VIP-festival neergezet bij de Van Nelle fabriek. Zij hadden een wedstrijd voor het grootste nieuwe talent onder hun medewerkers uitgeschreven. De winnaar kon een eigen festival winnen.”

Kenmerken
  • Feestelijk
  • Creatief
  • Beleving
  • Uitstekend verzorgd
Eigenschappen
  • SpecialismeEvenementenbureau